Penthouse, Covent Garden

Loveridge Road, West Hampstead

This house was extensively altered and extended with the erection of a ground floor rear and side extension and 1st floor roof terrace; reconstruction of existing 1st floor rear extension with 2nd floor roof terrace; Erection of a single storey outbuilding to the rear garden of the dwelling house.

Regent’s Park Road, Primrose Hill

Pink House, North London

This tired Victorian house was extensively altered and extended. The extension was cast forming a pink concrete wall with an integrated sliding window. Internally, pink plaster was left exposed as a final finish. The rear family living cooking space, was given an internal double height void.

Clay House, North London

The project involved forming a living space within the old roof benefiting from south facing London panoramic views. The existing Victorian brickwork fabric was left exposed along both party walls to maximize the scale of the space and to compliment the clay. 100% natural clay was chosen as a wall and ceiling finish throughout the apartment, eliminating the need to skim with plaster or apply layers of paint. Elements including fire door, jamb, architrave, skirting and door stopper being made from WBP plywood.

General Portfolio

Arundel Gardens, London

Ley Fields Barn, Great Tew, Oxfordshire

The proposal consists of the partial reconstruction and conversion of barns to form dwellings and the refurbishment of the existing cottage, to provide ancillary accommodation (to allow a single storey link).

Chepstow Villa, Notting Hill

The project involved the construction of a subterranean accommodation beneath front garden, main building and rear garden, together with a rear glazed extension. The property was extensively altered creating a larger and more pleasant living space, without compromising the existing character of the building. The accommodation included a new basement swimming pool, gymnasium & media room.

Tavistock Terrace, Islington

The residential refurbishment to this mid-terraced town house in near Archway involved lower ground excavations to increase height.